dilluns, 8 d’octubre del 2007

CURRÍCULUMS

Joan Sadurní Brugué

Fill d’una família de músics, estudia al conservatori de Girona i al Liceu de Barcelona. Durant anys participa en els recitals educatius als centres d’ensenyament dirigits per JJMM i col·labora amb diverses entitats musicals gironines. Professor en l’especialitat de piano i llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música de Girona des on realitza una labor pedagògica en el camp de la composició didàctica i actualment professor de piano, cambra i repertorista de l’aula de cant al Conservatori Isaac Albéniz de Girona. Alterna la docència amb l’activitat musical en diferents formacions de cambra i al llarg de la seva trajectòria com a músic, ha realitzat concerts arreu de Catalunya.



Eva Ribas Teixidor

Mestra d’Educació Musical i llicenciada en Pedagogia per la Facultat de Ciències de L’Educació de la UdG.

Realitza els seus estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i obté el títol professional de cant el juny de 2005. Paral·lelament es perfecciona amb la soprano Chantal Botanch i en l’actualitat amb Carmen Bustamante.

Participa en el IX curs de tècnica i interpretació musical (curs de cant i taller d’òpera) a St. Esteve de Guialbes representant el rol de Despina al Cosí fan tutte de W. A. Mozart i realitzant classes d’interpretació amb Joan Antón Sánchez i de repertori amb Manel Cabero.

Des de llavors ha ofert concerts a les viles de Palafrugell, l’Estartit, Palamós (al pregó de les festes 2006), Torroella i Girona (a Girona temps de flors) i ha estat la solista principal (juntament amb el baríton Xavier Mendoza) a l’opereta El Mite de l’Empordà de la compositora Reinalda Blanco. Actualment col·labora amb el grup Òpera oberta representant l’espectacle La petitíssima flauta màgica (sota la direcció de Joaquim Mas), per a la divulgació de l’òpera infantil.